Alle activiteiten in maart afgelast!

Vandaag heeft de KNSB het volgende bericht op hun website geplaatst:
“Naar aanleiding van de actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus in Nederland geeft de KNSB gehoor aan de oproep van het RIVM, de overheid en NOC*NSF om alle sportactiviteiten tot en met 31 maart a.s. af te gelasten. Daarom heeft de KNSB besloten om de KNSB-ronde van 28 maart 2020 uit te stellen. Ook andere activiteiten van de KNSB, zoals bekerwedstrijden en bijeenkomsten voor trainers- en scheidsrechtersopleidingen, worden tot en met 31 maart afgelast.

De KNSB ondersteunt de oproep van de overheid om sociale contacten sterk te verminderen. Daarom adviseren wij regionale en bijzondere bonden om alle competitiewedstrijden en toernooien uit te stellen tot na 31 maart. Wij adviseren daarnaast de clubs om alle speelmomenten (clubochtend, – middag of –avond), trainingen en toernooien tot en met 31 maart af te gelasten.”

N.a.v. het advies van de KNSB heeft het LiSB bestuur besloten om ook alle LiSB activiteiten tot 31 maart af te gelasten. Dat betreft dus de 5e ronde van de LiSB competitie van zondag 15 maart.

Als bestuur van Zwart Wit Maastricht hebben wij besloten om gehoor te geven aan de oproep om geen clubavonden te houden t/m 31 maart. Daarom is dus ook onze interne competitie van 17 maart, 24 maart en 31 maart afgelast!

Namens het bestuur,
Daan Brorens

Scroll naar top