Externe Competitie KNSB & LiSB in 2020-2021

Binnenkort zullen de externe competities van de KNSB en de LiSB waarschijnlijk weer van start gaan. Op de websites van beide schaakbonden kan men lezen hoe deze competities gespeeld zullen worden binnen de richtlijnen van de Coronaregels. In de Schaakagenda staan de speeldagen vermeld.

KNSB:

Ook dit jaar spelen we met een sterk team mee in de 3e klasse KNSB. Het ziet er naar uit dat alle spelers van vorig jaar er ook dit jaar er weer bij zijn. We kunnen dus ook dit jaar beschikken over 8 basisspelers en 4 reservespelers. De deelname van ons team is reeds bevestigd aan de KNSB, de namen van de 8 basisspelers zullen later worden doorgegeven.

LiSB:

Op de ALV van de LiSB op zaterdag 12 september zullen nog enkele knopen doorgehakt moeten worden. Er zijn drie scenario’s: een ‘normale’ competitie met teams van 6 spelers, een ‘light’ competitie met teams van 4 spelers, of de competitie een jaar overslaan bij te weinig aangemelde teams.

Ook aan de LiSB is onze deelname voor de eerste twee scenario’s bevestigd. De LiSB-spelers van vorig jaar worden binnenkort gecontacteerd over deelname in het aankomende seizoen.

Scroll naar top