Interne Competitie 2020

Op dinsdag 7 januari start de nieuwe cyclus van de interne competitie!

Ten opzichte van de najaarscompetitie is het aantal avonden LANG verhoogd en RAPID verminderd. Aan het eind van het seizoen een staan tweetal korte matches gepland tussen de besten van voor- en najaar. Om de deelnemers aan het Open Limburg Toernooi te sparen, is op 2 juni een AAS-avond gepland.

Aanmelden op zondag?

Onlangs kwamen enkele leden met het idee om de indeling enkele dagen eerder bekend te maken. Het voordeel is dat men zich kan voorbereiden op de tegenstander.

  • Iedereen die zich op zondag vóór 20:00 uur aanmeldt bij de wedstrijdleider, wordt zondagavond al ingedeeld.
  • De indeling wordt op zondagavond laat bekend gemaakt.
  • De niet-aangemelde spelers die op dinsdag verschijnen worden gewoon tegen elkaar ingedeeld, dus iedereen kan altijd gewoon spelen.

Of dit systeem in praktijk gaat werken ligt aan het aantal aanmeldingen. Wanneer maar een paar mensen zich op zondag aanmelden, kan er geen serieuze indeling gemaakt worden! Toch willen we voorstellen om dit systeem te gaan proberen. Meer uitleg volgt nog per email!

Als je niet op tijd kunt komen op de clubavond, maar wel ingedeeld wil worden: neem dan contact op met de interne wedstrijdleider. Geef dit dan wel door vóór 20:00 uur!

Het emailadres voor aanmelding staat op de pagina CONTACT.

Scroll naar top