Partijen insturen voor website

Op de ALV is beslist dat partijen alleen op de website geplaatst mogen worden als de tegenstander daarvoor toestemming gegeven heeft. Maar als je het je tegenstander niet wil aandoen dat zijn/haar nederlaag voor de rest van de wereld te zien is, dan kun je er ook voor kiezen om de naam van je tegenstander gewoon weg te laten.

Een andere reden om je partij niet in te sturen kan zijn dat je niet wil dat iedereen je openingsrepertoire te weten komt. De oplossing daarvoor is om de partij pas te laten beginnen vanaf het middenspel.

Er zijn vanaf nu dus geen redenen meer om je partijen NIET in te zenden! Dus als je een leuke partij gespeeld hebt die je aan de rest van de schaakwereld wil laten zien, stuur dan het PGN-bestand op naar info@zwartwitmaastricht.nl.

Je kunt zelf commentaar en analyses toevoegen, en anders voegen wij wel wat opmerkingen toe. Als je zelf geen computer hebt of je gebruikt geen schaakprogramma, stuur dan een foto op van de partijnotatie. Dan maken wij daar wel PGN van; maar dan moet de notatie wel goed leesbaar zijn!

Scroll naar top